--> Водія маршрутки, якого визнали винним у смертельній ДТП звільнили від покарання | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Водія маршрутки, якого визнали винним у смертельній ДТП звільнили від покарання

1
Водія маршрутки, якого визнали винним у смертельній ДТП звільнили від покарання
Бродівський районний суд Львівщини визнав винним у вчиненні смертельної ДТП водія маршрутки, який зіткнувся з легковим авто. Винуватця ДТП звільнили від тюремного ув’язнення з трирічним іспитовим терміном.

Як вказано у вироку суду за 24 березня 2023 року, аварія трапилась ще на початку грудня 2018 року на трасі Броди – Радехів поблизу села Станіславчик. Водій маршрутки БАЗ-А079 «Еталон», яка курсувала за маршрутом «Броди – Червоноград», порушив ПДР та спричинив ДТП. У матеріалах справи вказано, що водій не дотримався безпечної дистанції до гужової підводи, що їхала у попутному напрямку, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілем ВАЗ. Від отриманих травм 30-річний водій легковика загинув, про це пише Захід нет.

У момент ДТП у маршрутці перебували 25 пасажирів, п’ятеро з них звертались за медичною допомогою.

У суді водій маршрутки заявив, що гужова підвода їхала трасою без світловідбиваючих елементів, коли водій побачив її, то загальмував, але його занесло на зустрічну смугу, де трапилась ДТП. Також водій маршрутки заявив, що водій легковика їхав з перевищенням швидкості.

У суді родичі загиблого водія заявили, що винуватець ДТП відшкодував їм завдану шкоду та вони не мають до нього претензій.

Справу розглядала суддя Анна Бунда, яка визнала водія маршрутки винним у вчиненні смертельної ДТП та призначила покарання у вигляді п’яти років тюрми без позбавлення водійських прав. Суддя звільнила водія від відбування покарання з іспитовим терміном у три роки.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"паадсудімий!!! вааше пааслєднєє слово" "МІЛЛІОН" "так віновні ві ілі нет ?" "нет канешно" "ну чтож на нет і суда нет"
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні