--> Чоловік намагався зґвалтувати онуку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чоловік намагався зґвалтувати онуку

0
Чоловік намагався зґвалтувати онуку
На Буковині, яка останнім часом активно освоюється ухилянтами, суд виніс вирок у справі про гвалтування пенсіонером неповнолітньої онуки.

Про інцидент розповідає місцеве видання з посилання на Єдиний реєстр судових рішень.

Згідно інформації в повідомленні, два роки тому року дідусь прийшов в гості до неповнолітньої онуки і заявив, що "вона вже доросла", і він навчить її, "як правильно займатись сексом".

Після цього пенсіонер вирішив перейти до "практичної частини" свого злого умислу і накинувся на дівчинку.

На щастя, довести задумане до кінця йому не вдалося, так як онука чинила опір і врешті-решт змогла вирватись з обіймів ґвалтівника.

Зрозумівши, що всі зусилля марні, дідусь вирішив залякати дитину, пригрозивши, що якщо вона комусь розповість про те, що сталося, то він спалить будинок, де вона проживала з сім'єю, та вб'є її маму і бабусю.

Проте дівчина не злякалася і розповіла про інцидент матері, яка зателефонувала в поліцію.

Після вивчення всіх матеріалів інциденту суд визнав чоловіка винним у зґвалтуванні та призначив йому покарання у вигляд 10 років позбавлення волі (ч. 2 ст. 15, ч. 4 ст. 152 та ч. 3 ст. 68 КК України).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні