--> У ліфті чоловік зґвалтував 22-річну дівчину | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У ліфті чоловік зґвалтував 22-річну дівчину

0
У ліфті чоловік зґвалтував 22-річну дівчину
У Києві до 10 років позбавлення волі засуджено чоловіка, який зґвалтував дівчину у ліфті, пише УНІАН.

Як повідомляє Київська міська прокуратура, прокурори підтримали публічне обвинувачення у кримінальному провадженні стосовно раніше неодноразово судимого 49-річного чоловіка за фактом зґвалтування (ч. 2 ст. 152 КК України).

За матеріалами слідства, у вересні 2022 року під час аварійної зупинки ліфта, погрожуючи ножем, чоловік зґвалтував 22-річну дівчину

"Деснянський районний суд міста Києва підтримав позицію прокурора, визнав чоловіка винним в інкримінованому злочині та засудив його до максимальної міри покарання у виді 10 років позбавлення волі", - йдеться у повідомленні.

У прокуратурі також розповіли, що раніше обвинувачений вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності, у тому числі за зґвалтування.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні