Жінка викликала пожежників та лягла спати

0
Жінка викликала пожежників та лягла спати
Надзвичайну безвідповідальність проявила жінка, яка повідомила про пожежу в житловому будинку та про трьох постраждалих. Усі служби були підняті по тривозі. Проте, як виявилося, пожежі не було, пише inPoland.

9 квітня, незадовго до 19 години, до відділу Державної пожежної служби у Хощно (Західнопоморське воєводство) надійшло повідомлення про пожежу приватного будинку в місті Жецьк.

За інформацією, яку повідомили оператору екстреної служби 112, в пожежі постраждали троє людей. На гасіння пожежі було направлено три пожежних бригади з Хощно та одну команду добровольців з Сулішево.

По прибуттю вогнеборці пожежі не виявили. Також на місці не виявилося заявниці. Через деякий час пожежникам вдалося дістатися до будівлі, де згідно з повідомленням сталася пожежа.

“З’ясувалося, що заявниця пішла спати після того, як повідомила служби. За вказаною адресою також прибули дві бригади медиків та гелікоптер медичної санавіації. На місці також була присутня поліція”, - розповів Бартломей Газда з Державної пожежної служби у Хощно.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні