Росіяни готуються до «жесту доброї волі»

0
Росіяни готуються до «жесту доброї волі»
Російські загарбники готують попередній план евакуації працівників "росатому" на захопленій Запорізькій атомній електростанції в Енергодарі, пише 24 канал.

Зазначають, що колаборантів та звезених росіянами працівників "росатому" на станцію, попередили що незабаром може початись примусова евакуація. Тому вони мають надати список родичів та бути готовими виїхати за першим сигналом.

Російські окупанти викрадають працівників Запорізької атомної електростанції для "профілактичних бесід" у катівнях, аби ті підписували брали російські паспорти. Так, ворог створив "кишенькову" професійну спілку до якої примусово мають приєднатись всі працівники станції, а для вступу необхідно отримати паспорт ворога. Всіх незгодних вивозять та катують.

Особлива увага приділяється тим, хто не уклав договір з "росатомом". Зауважимо, що Росія не здатна звільнити всіх працівників станції через брак робочої сили відповідного фаху.

Нагадаємо, раніше окупаційне керівництво ЗАЕС знизило вимоги для ряду вакансій на станції аби було можливість ввезти відповідний персонал з Росії й замінити ним український.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні