На Запорізькій АЕС пролунав вибух: що сталося

0
На Запорізькій АЕС пролунав вибух: що сталося
У четвер вдень, 13 квітня, поблизу машинного залу четвертого енергоблоку окупованої росіянами Запорізької атомної електростанції, де у березні відключилась остання лінія зв'язку з українською енергосистемою, пролунав вибух, повідомляє Енергоатом.

Зазначається, що ймовірно, причиною вибуху біля небезпечного об'єкта стала російська міна.

Українським атомникам, які продовжують працювати на ЗАЕС, окупанти самі заявили, що здетонувала російська міна.

Таким чином окупанти намагалися заспокоїти працівників та приховати сліди, аби цього не побачили експерти МАГАТЕ. які перебувають на станції.

"Російські окупанти продовжують перетворювати ЗАЕС у військову базу, мінуючи периметр довкола станції. І ці дії не можуть не мати наслідків… Найбільший атомний об'єкт Європи продовжує потерпати від свавілля російських військових та їхніх поплічників, тоді як український персонал відчайдушно намагається втримати ядерну та радіаційну безпеку всього континенту", - йдеться у повідомленні Енергоатома.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні