На Закарпатті чоловік вбив ножем рідного сина

0
На Закарпатті чоловік вбив ножем рідного сина
За доводами прокурора Тячівської окружної прокуратури жителю с. Біла Церква обрано запобіжний захід у вигляді безальтернативного тримання під вартою. Його підозрюють в умисному вбивстві сина.

Наразі слідчі встановили, що між чоловіком і 47-річним потерпілим трапилася сварка на ґрунті тривалих неприязних відносин. Батько наніс сину більше десятка ударів ножем по тілу. Від одержаних травм останній помер на місці події. Трапилося це наприкінці минулого тижня на Тячівщині.

Під час обрання запобіжного заходу підозрюваний вину у скоєному не заперечив і підтвердив, що сам наніс сину ножові поранення у ході конфлікту. У разі доведення вини чоловіку може загрожувати ув’язнення строком від 7 до 15 років.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Тячівського районного відділу поліції.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні