--> У РНБО попередили українців про небезпечний період з травня до жовтня | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У РНБО попередили українців про небезпечний період з травня до жовтня

0
У РНБО попередили українців про небезпечний період з травня до жовтня
Росія буде намагатись розхитати ситуацію всередині країни у періоді з травня по жовтень, щоб дестабілізувати українців. Про це попередив секретар РНБО Олексій Данілов в ефірі телемарафону, передає Варта1.

«Росіяни намагатимуться дестабілізувати внутрішню ситуацію в країні з травня по жовтень. Це їх план наразі: крім військової ситуації, дестабілізувати ситуацію в країні,»
– заявив Олексій Данілов.

Вони не можуть нас здолати військовим шляхом, а тому їхнім завданням з травня по жовтень буде дестабілізація ситуації всередині нашої країни.

Данілов також пояснив, що окупанти розуміють, що надалі не зможуть втримати ситуацію всередині своєї країни та усвідомлюють, що їм треба якомога швидше завершити «українське питання».

«Входимо у дуже складний і непростий період турбулентності через внутрішні питання», – додав секретар РНБО.

За його словами, наприклад, в останні 2 – 3 тижні активізувався політичний процес всередині країни.

«Хтось придумав собі, що будуть вибори в жовтні. Я взагалі не розумію, як вибори можуть відбуватися під час війни. Хтось вкинув цю ситуацію – і деякі діячі, які в минулому мали бізнес із Медведчуком, зараз об’єднуються і пробують розхитати країну. Я хотів би звернутися до них із простим проханням: »Схаменіться!« Майте на увазі, що війна не закінчиться, поки ми не звільнимо всі наші території. Потім будете займатися політикою, популізмом. А зараз треба пліч-о-пліч працювати на країну,» – додав Данілов.

Олексій Данілов закликав українців не прив'язуватись до конкретних дат у питані наступу ЗСУ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні