Міністр оборони розповів про найважче рішення під час війни

0
Міністр оборони розповів про найважче рішення під час війни
Міністр оборони України Олексій Резніков розповів, яким було його найважче рішення за час повномасштабної війни.

Журналіст іспанської газети La Razon попросив його розповісти про найважчий день. Резніков відповів, що найважче було дати згоду на членство в українській делегації, яка вирушила до Білорусі в перші дні війни, пише УНІАН.

"Мета полягала в створенні гуманітарних коридорів для порятунку життів мирних жителів. Було дуже важко сказати "так" президенту, коли він запитав мене, тому що я відчував глибоку ненависть. І як переговорник я знаю, що це марна емоція. Було жахливо потискати руку ворогові", - сказав він.

Резніков нагадав, що було чотири зустрічі - три в Білорусі і одна в Туреччині. За його словами, під час перших зустрічей учасники делегації зовсім не відчували себе в безпеці. "Зрештою ми це зробили, і нам вдалося врятувати десятки тисяч життів", - додав міністр.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні