Рф готується до «жесту доброї волі»: у ЗСУ назвали область

0
Рф готується до «жесту доброї волі»: у ЗСУ назвали область
Росіяни готуються до ще одного "жесту доброї волі". Окупанти облаштовують оборонні рубежі та мінують узбережжя на лівому березі Херсонської області, пише УНІАН.

"Вони дійсно зайняті інженерним облаштуванням рубежів - і першого, і другого, і третього, і намагаються мінувати ділянки, які можуть бути для них десантно-небезпечними", - розповіла керівник Об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня України Наталії Гуменюк під ефірі національного телемарафону.

Крім того, вона зазначила, що окупанти вже запаслися цивільним одягом і спакували все, що вкрали.

"Це як вже кажуть херсонці на правому березі народна прикмета - вони точно готуються до чергового жесту. Тому що вони спакували намародеренное майно, відправили, запаслися цивільним одягом – це однозначно свідчить про те, що вони готуються", - підсумувала Гуменюк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні