Стало відомо, скільки військових рф перекинула до Білорусі

0
Стало відомо, скільки військових рф перекинула до Білорусі
Росія зосередила у південній частині Білорусі та на територіях Брянської і Курської областей РФ близько 17 тис. своїх військових. У Білорусі російський контингент становить близько 2800 осіб.

Про це розповів командувач Об’єднаних сил ЗСУ, генерал-лейтенант Сергій Наєв, пише Укрінформ.

"До дій на північному напрямку противник залучає два угруповання прикриття державного кордону, які розгорнуті у південній частині Білорусі та на територіях Брянської і Курської областей росії, загальною чисельністю близько 17 тис. осіб. Крім того, на полігонах білорусі зберігається присутність російського контингенту регіонального угруповання військ загальною чисельністю близько 2800 осіб. На білоруських військових аеродромах продовжують перебувати літаки та гелікоптери Повітряно-космічних сил ЗС РФ", – зазначив Наєв.

Сили оборони контролюють ситуацію на цій ділянці кордону, однак противник продовжує систематично обстрілювати з артилерії прикордоння Сумської та Чернігівської областей, веде повітряну розвідку з метою завдати вогневе ураження по об’єктах критичної цивільної інфраструктури та викриття українських систем ППО.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні