В українському місті пролунало 10 потужних вибухів

0
В українському місті пролунало 10 потужних вибухів
Окупанти заявили про обстріл інфраструктури в Токмаці та Великій Знам'янці, а жителі говорять про ліквідацію штабу росіян, пише Фокус.

В окупованому місті Токмак Запорізької області, а також у селі Велика Знам'янка пролунали вибухи на позиціях росіян. Про це у вівторок, 25 квітня, повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров.

"Місцеві жителі Токмака повідомляють про гучну "прожарку" росіян. Чекаємо на подробиці від Генштабу", — написав мер Федоров.

За інформацією Telegram-каналу РИА "Мелитополь", місцеві жителі заявили про більш ніж 10 "прильотів". За непідтвердженою інформацією, є потрапляння у штаб окупантів у Токмаку.

Водночас вибухи вже підтвердили окупанти та заявили про обстріл Збройними силами України. Як стверджує російське пропагандистське видання RT, під час обстрілу Токмака нібито постраждали двоє людей. А в селі Велика Знам'янка одна людина нібито загинула. При цьому не повідомляється, чи йдеться про цивільне населення, чи військових.

"Ймовірно, місто було обстріляне з реактивної системи залпового вогню HIMARS. Внаслідок обстрілу було серйозно пошкоджено автозаправну станцію. Також пошкодження отримали два приватні будинки, газопровід та об'єкти електромереж. Аварійні служби усувають наслідки обстрілу", - йдеться у повідомленні росЗМІ.

Зазначимо, що на момент публікації у Генштабі ЗСУ не коментували цю інформацію.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні