У селі чоловік застрелив з рушниці сусіда

0
У селі чоловік застрелив з рушниці сусіда
У четвер увечері, 27 квітня, у селі Катина Самбірського району на Львівщині 61-річний мешканець з мисливської рушниці застрелив сусіда та поранив сусідку на їхньому подвір’ї. За даними поліції, між сусідами довгий час були неприязні стосунки і в такий спосіб мешканець села хотів вирішити конфлікт.

Як повідомляє поліція Львівщини, трагедія трапилася увечері близько 18:20. 61-річний мешканець села, взявши з собою заряджену мисливську рушницю та набої, прийшов на подвір’я до сусідів, з якими у нього тривалий час були неприязні стосунки.

«Першим пострілом зловмисник влучив у голову 37-річному чоловіку, який мешкав у домогосподарстві, а другим – у ногу його 63-річній тещі. Від отриманих тілесних ушкоджень поранений помер на місці події, а жінка, поки сусід перезаряджав зброю, втекла у будинок та зачинила вхідні двері», – розповіли в поліції.

Чоловік постраждалої зателефонував медикам та правоохоронцям. У подальшому лікарі провели операцію та врятували пораненій життя.

61-річний вбивця втік у ліс. До його пошуку були задіяні усі підрозділи поліції. Використавши дрон з тепловізором, правоохоронці знайшли та затримали втікача. Зброю, з якої були здійснені постріли, поліцейські вилучили та скерували на експертне дослідження.

За фактом відкрили кримінальні провадження за умисне вбиство та замах на убивство ( ч.1 ст.115 та ч.2 ст.15 ч.1 ст.115 ККУ). Винуватцю загрожує до 15 років позбавлення волі.

Правоохоронці не розголошують, в якому селі сталося вбиство. За даними ZAXID.NET, трагедія трапилася в селі Катина Хирівської громади.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні