Рф знову націлила на Україну ракети: міста у небезпеці

0
Рф знову націлила на Україну ракети: міста у небезпеці
Станом на ранок суботи, 29 квітня, Росія тримає у Чорному морі 14 бойових кораблів, серед яких два носії ракет типу "Калібр", загальний залп – 16 ракет.

Про це повідомила начальниця Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони "Півдня" України Наталія Гуменюк в ефірі національного телемарафону, пише ТСН.

"Корабельне угруповання дещо зменшилося, але ракетоносії залишилися на місці. Якщо вчора на вечір їх було 17, зараз – 14, але два надводні ракетоносії перебувають на бойовому чергуванні, їх максимальне спорядження може сягати 16 "Калібрів". Це означає, що вони готові до пусків, але не факт, що вони їх здійснюватимуть, оскільки пам’ятаємо, кількість "Калібрів" у них не така велика на даному етапі й відновлювати їх складно", - пояснила Гуменюк.

Вона також зазначила, що погода суттєво погіршилася, на морі шторм – 4-5 балів, що потужно для Чорного моря.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні