Військовому оголосили вирок за втечу з служби

0
Військовому оголосили вирок за втечу з служби
У Львові алізничний районний суд судив військового, який самовільно залишив військову частину, пише Варта1.

Сержант не отримавши дозволу від командира 14 листопада 2022 року самовільно залишив військову частину. На початку лютого 2023 року обвинувачений добровільно прибув до Територіального управління Державного бюро розслідувань.

У суді чоловік визнав свою провину та пояснив, що після повернення у військову частину із місць ведення бойових дій просив командира про відпустку, однак йому відмовили. Через сімейні обставини він самовільно залишив військову частину, а коли владнав їх то вернувся.

Суд врахував те, що обвинувачений офіційно працевлаштований, має на утриманні неповнолітню доньку та позитивно характеризується.

Читайте також: у Львові одесит заставив пенсіонера викинути у вікно двадцять тисяч доларів

Чоловіка визнали винним у скоєному та призначили покарання у виді 5 років позбавлення волі та звільнили від відбування покарання призначивши 3 роки іспитового строку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні