На вокзалі військовий загубив автомат Калашникова

1
На вокзалі військовий загубив автомат Калашникова
Жовківський районний суд Львівщини виніс вирок військовому, який загубив автомат на залізничному вокзалі. Йому призначили два роки тюрми, але звільнили від покарання з річним іспитовим терміном, пише ZAXID.NET.

Як вказано у вироку суду, чоловік проходить військову службу на посаді командира гармати у військовому званні солдат. 25 червня 2022 року він перебував на залізничній станції «Добросин» та під час нічного відпочинку залишив без нагляду автомат Калашникова із магазином і серед ночі виявили, що його у нього вкрали. Військового судили через втрату ввіреної для службового користування зброї, внаслідок порушення правил її зберігання в умовах воєнного стану.

У суді солдат визнав свою вину та розповів, що випадок трапився на залізничній станції в Львівській області в червні 2022 року. Він здав наряд, сперся до дерева, автомат був збоку. Коли прокинувся, то побачив, що автомата немає. Спочатку він шукав автомат сам, а потім з сержантом і цілою батареєю. Також додав, що з нього стягнули вартість автомата.

Справу розглядав суддя Зорян Оприск, він дослідив матеріали справи та визнав чоловіка винним у втраті військового майна. Солдатові призначили два роки тюрми, але звільнили від відбування покарання, встановивши рік умовного терміну.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Где бля*ь этот автомат теперь?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні