Чому не можна ставити дзеркало в спальні

0
Чому не можна ставити дзеркало в спальні
В останні роки все більше людей звертають увагу на фен-шуй - даоське вчення про гармонію та баланс енергій у просторі. Одним із важливих правил фен-шуй є заборона на розміщення дзеркал у спальні, хоча багато хто з нас і не надає цьому значення, пише Styler.

Чому не можна встановлювати дзеркало у спальні
Існує наукове пояснення, чому це правило має бути дотримано.

Як кажуть експерти, дзеркало у спальні може створювати негативний вплив на енергію у кімнаті. З погляду фен-шуй, дзеркало відображає та подвоює енергію, яка вже знаходиться у просторі.

Таким чином, якщо в спальні панує негативна атмосфера, наприклад через конфлікт між подружжям, дзеркало може ще більше посилити цю негативну енергію.

Також важливо розуміти, що дзеркало спальні може призвести до порушення сну.

Річ у тому, що деякі люди можуть відчути невпевненість чи занепокоєння, якщо вони бачать своє відображення вночі. Це, своєю чергою, може призвести до безсоння та інших проблем зі сном.

Крім того, дзеркало в спальні навпроти ліжка може створювати зайву активність у кімнаті, особливо, якщо у ньому відбиваються яскраві лампи або інші яскраві предмети.

Що кажуть народні прикмети про дзеркало у спальні
Народні прикмети стверджують, що дзеркало у спальні може порушити гармонію сімейних стосунків та призвести до конфліктів між партнерами.

Також вважається, що дзеркало може залучити хвороби та проблеми зі здоров'ям.

У деяких культурах вважається, що дзеркало у спальні - це своєрідний портал, через який у приміщення пробираються злі духи.

Також у деяких східних культурах дзеркало вважається символом "розриву".

Насамкінець зазначимо: рішення про те, чи варто ставити дзеркало в спальні, залишається виключно за вами - за господарями будинку чи квартири. Але якщо ви хочете забезпечити здоровий і позитивний сон, то краще все ж таки уникайте розміщення дзеркал у спальні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні