Якщо лукашенко помре, влада перейде до рук жінки

0
Якщо лукашенко помре, влада перейде до рук жінки
У разі смерті диктатора Олександра Лукашенка влада у Білорусі має перейти до голови верхньої палати парламенту Республіки Білорусь Наталії Кочанової. Про це в ефірі національного телемарафону повідомив білоруський політолог та журналіст Артем Шрайбман, пише Варта1.

Однак, багато що буде залежати від того, чи вдасться владній верхівці сусідньої держави деякий час тримати в таємниці факт смерті Лукашенка, щоб мати можливість домовитися між собою щодо подальших дій.

«Якщо всім очевидно, що він помирає, приховувати це декілька днів, як в Узбекистані, не виходить, то за діючою у Білорусі конституцією, влада переходить до голови Верхньої палати парламенту. Цю роль виконує Наталія Кочанова, абсолютний лояліст Лукашенка, напевно, одна із найбільш відданих чиновниць, яка обожнює Лукашенка. Від неї та від сил, які здатні на неї впливати, буде залежати білоруське майбутнє», - сказав він.

Журналіст впевнений у тому, що у перші дні та часи після смерті Лукашенка Росія буде намагатися нав’язати свої сценарії щодо подальшого майбутнього Білорусі. Через те, що у білоруській верхівці немає людей, які здатні цьому тиску протидіяти, сторони дуже швидко знайдуть консенсус.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні