Біля міста на заході України знайшли ракету рф, яка не розірвалась. ФОТО

0
Біля міста на заході України знайшли ракету рф, яка не розірвалась. ФОТО
Біля Тернополя виявили російську ракету, якою росіяни у ніч проти 14 травня обстрілювали Україну. На щастя, вона не розірвалась.

Про це 15 травня під час брифінгу повідомив начальник головного управління ДСНС в Тернопільській області Віктор Маслей, пише ТСН.

"Наші піротехніки задіяні у знешкодженні ракети типу Х-55. Ця ракета впала на території нашої області, але не розірвалася. Тому її необхідно вивезти в спеціальне місце і знешкодити. Місцеве населення ми попередимо про такі роботи додатково", - повідомив він.

Очільник ДСНС Тернопільщини додав, що рятувальники дві доби гасили пожежі через ракетні обстріли міста. До їхньої ліквідації були залучені також пожежники із сусідніх міст.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні