Рф збільшила кількість кораблів у Чорному морі: є загроза ракетного удару

0
Рф збільшила кількість кораблів у Чорному морі: є загроза ракетного удару
Росіяни вдвічі збільшили чисельність підводних ракетоносіїв у Чорному морі, тож українців вкотре закликають не ігнорувати сигнали повітряної тривоги. Про це заявив спікер Оперативного командування «Південь» Владислав Назаров у Teelgram.

«Ворог збільшив кількість ракетоносіїв у Чорному морі вдвічі: наразі на бойовому чергуванні два підводні ракетоносії, споряджені вісьмома «Калібрами», – зазначив речник.

Назаров наголосив, що враховуючи посилення розвідувальної ворожої активності за допомогою безпілотників та наявну інформацію про ймовірну готовність їхньої авіації до застосування, потрібно бути уважними до сигналів повітряної тривоги та не нехтувати власною безпекою.

«Ми вдячні, що ви вірите в сили протиповітряної оборони, але пам’ятайте, що під час їх роботи важливо перебувати в безпечних місцях, не фіксувати та не висвітлювати те, що зорієнтує ворога», – закликав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні