--> У кафе військовий загубив пістолет | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У кафе військовий загубив пістолет

0
У кафе військовий загубив пістолет
У Запоріжжі капітан-лейтенанта ВМС Максима Г. засудили за втрату особистої зброї. Про це редакція 368.media дізналася із вироку Орджонікідзевського райсуду за ч. 3 ст. 413 КК.

Офіцер, займаючий посаду помічника командира військової частини та начальника служби охорони державної таємниці отримав минулого року пістолет Макарова та 16 патронів.

У грудні чоловік відпочивав у кафе. Зброя, в порушення інструкцій, була в нього з собою. Під час розважань капітан-лейтенант втратив пістолет, залишивши його без нагляду. Його вкрали.

Втрата зброї завдавала збитків на суму у  1,4 тис. гривень. Офіцеру висунули підозру за ч. 3 ст. 413 КК.

В суді капітан-лейтенант уклав угоду з прокурором. Його визнали винним. Чоловіку призначили покарання у вигляді службового обмеження на два  роки з відрахуванням в дохід держави 20% із суми грошового забезпечення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні