У селі третю добу шукають зниклу 2-річну дитину. ФОТО

0
У селі третю добу шукають зниклу 2-річну дитину. ФОТО
У Харківській області тривають пошуки зниклої дворічної Віолетти Мужечук. Дитину шукають вже третю добу, і мешканців просять допомогти в пошуках, пише Status Quо.

Віолетта зникла з власного двору в селі Скрипаї Чугуївського району ввечері 23 травня. Дівчинка гуляла у дворі зі своїм з братом-близнюком. Хлопчик додому повернувся, а Віолетта безслідно зникла.

Пошукові групи прочесали ліс біля будинку, де живе сім'я Віолетти, обійшли жителів села, перевірили всі двори, покинуті будинки і колодязі. Водолази обстежили місцеві водойми.

В облуправлінні ДСНС зазначили, що на пошуки Віолетти залучили понад 300 осіб – рятувальників, поліцейських, кінологів, водолазів і волонтерів.

У поліції розповіли, що знайшли очевидця - підлітка, який нібито бачив Віолетту біля лісу. Однак знайти дівчинку поки не вдалося.

Сьогодні, 26 травня, в селі Скрипаї знову організовують пошук на місцевості. Волонтери пошуково-рятувального загону "Мілена" зберуться о 13:00 біля місцевої школи.

Координатор на місцевості - Ірина (тел.097-020-08-10). Інформаційний координатор - Вікторія (тел.093-407-90-46).

Особливості пошуку на місцевості:

потрібна зручний одяг і взуття; бажано мати гумові чоботи або тактичну взуття. Якщо такого взуття немає, візьміть змінне і сухі шкарпетки;
якщо пошуки будуть в лісі - купіть репеленти, щоб захистити себе від комах, зокрема кліщів, у яких зараз пік активності;
у спекотну погоду подбайте про те, щоб у вас був запас води;
на випадок активного сонця бажано мати головний убір - кепку, панаму або бандану - і сонцезахисні окуляри;
на відкритій місцевості уважно дивіться під ноги, а в разі виявлення підозрілого предмета відразу повідомляйте координатору пошуків і в поліцію.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні