Чому повітряна тривога лунала лише у Волинській та Рівненській областях

1
Чому повітряна тривога лунала лише у Волинській та Рівненській областях
У четвер, 1 червня, о 8 ранку прозвучав сигнал повітряної тривоги у Волинській, а згодом і в Рівненській областях, пише ВСН.

Як повідомляли білоруські ЗМІ, з 29 травня до 2 червня в Білорусі проводяться спеціальні навчання озброєння. Моніторингові канали повідомляли про активність тактичної авіації над територією Білорусі в напрямку держкордону з Волинню. Саме тому було оголошено тривогу.

У ніч на 1 червня росіяни випустили 10 балістичних та крилатих ракет типу «Іскандер» по Києву з північного напрямку – Брянської області.

ППО знищила усі 10 ракет: 7 балістичних ракет «Іскандер-М» та 3 крилаті ракети «Іскандер-К».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Раніше коли були тривоги на Волині то завжди хвилин через 10-15 можна було прочитати в Волинь 24 чого тривога і звідки загроза,навіть вночі,а зараз всі сплять,окрім "Главкома ",або "Фактів" .
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні