--> До якого моменту росіяни будуть вночі атакувати Україну | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

До якого моменту росіяни будуть вночі атакувати Україну

0
До якого моменту росіяни будуть вночі атакувати Україну
Як мінімум до початку активної фази контрнаступу ЗСУ російські окупанти, ймовірно, будуть продовжувати завдавати ударів по Києву, зокрема і по Україні.

Про це в інтерв'ю Главреду заявив заступник директора Центру досліджень армії, конверсії та роззброєння з міжнародних питань Михайло Самусь.

"Я думаю, що у них є ілюзія того, що вони можуть якимось чином ракетними ударами перешкоджати підготовці до українського контрнаступу. Тобто як мінімум до початку активної фази наступу росіяни намагатимуться завдавати ударів по Києву, як вони кажуть - по "центрам прийняття рішень", а також по логістиці та військових об'єктах в інших областях України. Тобто це може бути і захід, і схід, і центр України. Хоча на Сході близько до лінії фронту росіяни і так завдають ударів не ракетами, а використовують авіацію. Суть в тому, що до активної фази росіяни намагатимуться тримати нас у напрузі, максимально використовуючи свій ракетний потенціал. Як тільки почнеться активна фаза, думаю, вони припинять удари, тому що у них будуть зовсім інші турботи, і тоді почнуть накопичувати ресурси. Для того, щоб, можливо, спробувати кількома масованими ударами перебити темпи наступу", – сказав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні