Стало відомо, що збудують на місці зруйнованої росіянами ГЕС

0
Стало відомо, що збудують на місці зруйнованої росіянами ГЕС
Компанія "Укргідроенерго" після звільнення території від окупантів побудує на місці зруйнованої росіянами Каховської гідроелектростанції нову.

Станція буде потужнішою. Про це сказав генеральний директор компанії Ігор Сирота в ефірі телемарафону, повідомляє Gazeta.ua.

"Відбувається розмив гідроспоруд і ми розуміємо, що нам доведеться дуже швидко будувати нову станцію. Ми побудуємо на тому самому місці красивішу і потужнішу станцію", – сказав Сирота.

Вже розпочалися фахові обговорення, як після деокупації швидко перегородити греблю.

Також фахівці обговорюють заходи, як подати воду із верхніх водосховищ Дніпровського каскаду для забезпечення областей, які страждатимуть від нестачі води.

"Ми заощаджуватимемо воду, щоб, коли буде необхідно наповнити Каховське водосховище. Ми швидко його наповнили для забезпечення водою областей", – повідомив директор Укргідроенерго.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні