--> Стало відомо, хто наказав підірвати Каховську ГЕС | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Стало відомо, хто наказав підірвати Каховську ГЕС

0
Стало відомо, хто наказав підірвати Каховську ГЕС
Секретар РНБО Олексій Данілов наголошує, що російські окупанти підірвали Каховську ГЕС підірвали "за вказівкою з Кремля - з кабінету Путіна", пише Радіо Свобода.

Секретар РНБО пояснює це тим, що "на інших рівнях такі вказівки не віддаються".

"Цей терористичний акт видавався безпосередньо з Кремля - з кабінету Путіна. На інших рівнях такі вказівки не видаються. Це не рівень батальйону, дивізії. Це не рівень навіть ситуації, пов’язаної із Шойгу", - наголосив Данілов.

За його словами, дамбу підірвали заздалегідь закладеною вибухівкою - у вересні-жовтні 2022-го. Перед цим максимально підняли рівень води - на понад 19 метрів Сам вибух Данілов пов'язує з очікуванням контрнаступу Збройних сил України.

"Вони всі очікують нашого контрнаступу. Тут немає жодних таємниць. Вони максимально підняли рівень, бо могли це контролювати", - пояснив Данілов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні