--> Військовий ЗСУ врятував 130 херсонців від повені ціною власного життя. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Військовий ЗСУ врятував 130 херсонців від повені ціною власного життя. ФОТО

0
Військовий ЗСУ врятував 130 херсонців від повені ціною власного життя. ФОТО
Під час евакуації людей із Херсонщини загинув військовий Володимир Кавуліч. Він був бійцем і начальником координаційного штабу добровольчого формування «Феміда» у складі 124 бригади ТРО.

Про це повідомила його дружина Анастасія на своїй сторінці Facebook, інформує «РБК-Україна».

З початку російсько-української війни Володимир служив у складі добровольчих батальйонів «Січ» і «Карпатська Січ». Воїн мав позивний «Кабан».

Після початку повномасштабного вторгнення став до лав Добровольчого батальйону «Феміда-Чорнобаївка», а також був начальником координаційного штабу батальйону. Крім того, брав участь у визволенні Херсона та області.

Його дружина пише, що після підриву Каховської ГЕС Володимир організував рятувальну операцію для збереження життів цивільного населення та тварин, постраждалих внаслідок техногенної катастрофи.

Під його керівництвом було врятовано понад 130 херсонців. Однак під час одного з виїздів човен бійців потрапив у сильну течію. Разом із Володимиром загинув його побратим на позивний «Юг».

«Він був найбільш люблячим і вірним чоловіком. Найкращим татом для нашого синочка Лева. Вова був надійним другом і побратимом. Ніякими словами не передати, те, яку він мав добру, світлу і відкриту душу. А також - сильний характер і сміливу вдачу. Він був українцем, громадянином, патріотом і націоналістом», - пише дружина захисника.

Військовий Євген Карась також висловив свої співчуття стосовно втрати побратима.

«Революційна вулиця, Майдан, АТО, війна. Під його керівництвом солдати успішно евакуювали із затоплених зон близько 120 жителів Херсонщини. Човен »Кабана« та побратима »Юга« затягнуло течією під баржу. Прощавай, друже. Дякую за службу», - написав він.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні