Сотні білорусів готуються до повалення лукашенка

1
Сотні білорусів готуються до повалення лукашенка
Сотні громадян Білорусі, які залишили країну після масових протестів 2020 року, нібито проходять бойову підготовку в Польщі, щоб повалити диктатора Олександра Лукашенка.

Про це пише видання The Times, передає УНІАН.

Тренування проводять колишні офіцери білоруських силових структур BYPOL, які також були змушені покинути свою країну.

До цього партизани, пов'язані з BYPOL, вже провели кілька успішних операцій на території Білорусі. У лютому цього року організація взяла на себе відповідальність за підрив російського розвідувального літака А-50 в аеропорту під Мінськом за допомогою двох безпілотників. У Білорусі BYPOL визнали "екстремістською організацією".

Учасники тренувань готуються до Дня, який між собою називають "Часом X" — коли вони повернуться в Білорусь, щоб битися з режимом. На початку червня Лукашенко розповів, що в Польщі, Литві та Україні західні країни навчають "членів незаконних збройних формувань", щоб повалити його. Також він зазначив, що в самій Білорусі відзначаються спроби створення "сплячих екстремістських осередків".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
15

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Проморгали ви свій шанс. Тепер ще й доведеться воювати з *уйлом.Потягнете таке?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні