У селі на заході України підліток зґвалтував собаку та зняв це на відео

0
У селі на заході України підліток зґвалтував собаку та зняв це на відео
На Хмельниччині неповнолітній хлопець зґвалтував собаку та зняв це на відео. Справу розслідують місцеві правоохоронці.

Про це пишуть місцеві ЗМІ та керівниця громадської організації "Покинутий ангел" Раїса Мельницька, передає Еспресо.Захід.

Відомо, що цими вихідними мережею почало ширитись відео, на якому підліток ґвалтує собаку. Містяни швидко встановили особу хлопця – ним виявився неповнолітній з селища Летичів, якого виховує бабуся. На інцидент звернули увагу зоозахисники, саме вони й звернулися до правоохоронців.

Раїса Мельницька пише, що поліція відкрила кримінальне провадження за ч.4 ст. 299 ККУ (жорстоке поводження з тваринами). Відзначимо, що санкція цієї статті передбачає від п'яти до восьми років тюрми. Проте тварина досі залишилася у власників.

"Кримінальну справу порушили. Однак собаку поліція не вилучила! Зі слів поліції, все норм. Зараз вирішуємо питання щодо вилучення собаки, аби завести її на огляд до лікарів! А потім приймемо її у нас на притулку", – йдеться у повідомленні.

Волонтерка ГО "Врятуй життя" з Хмельницького Дарія Попович своєю чергою додає, що хлопця могли примусити до вчинення таких дій. Наразі розслідування триває.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні