У селі зі ставка дістали тіло 9-річної дитини. ВІДЕО

0
У селі зі ставка дістали тіло 9-річної дитини. ВІДЕО
На Полтавщині, у селі Сліпорід-Іванівка 20 червня, близько 15:45 у водоймі виявили тіло 9-річної дівчинки без ознак життя. Про це правоохоронцям повідомив житель села Велика Круча. Поліція розпочала досудове розслідування.

Про це повідомила пресслужба поліції Полтавської області.

Як повідомили у поліції, троє дітей гуляли поблизу місцевого ставка, 9-річна дівчинка зайшла до водойми, занурилася під воду, однак на поверхню не виринула.

Медики, що прибули на місце, проводили реанімаційні заходи, але дитину не вдалося врятувати. Наразі тіло загиблої направили на судово-медичну експертизу для встановлення остаточної причини смерті.

За даним фактом слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за кваліфікуючими ознаками п.2 ч.2 ст.115 (умисне вбивство малолітньої дитини) Кримінального кодексу України. Наразі поліція з’ясовує всі обставини трагедії.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні