У селі на заході України загорілася вантажівка з соляною кислотою: стався витік. ФОТО

0
У селі на заході України загорілася вантажівка з соляною кислотою: стався витік. ФОТО
На Тернопільщині загорівся вантажний автомобіль, який перевозив соляну кислоту. Внаслідок цього відбувся витік хімічно небезпечної речовини.

Про це повідомили у ДСНС Тернопільської області.

"У с. Полотича Козівської ТГ Тернопільського району на автодорозі виникла пожежа вантажного автомобіля, який перевозив 18 "єврокубів" із соляною кислотою. Внаслідок пожежі виникла розгерметизація однієї місткості та відбувся витік хімічно небезпечної речовини. До місця події було направлено відділення радіаційної та хімічної розвідки групи радіаційного, хімічного та біологічного захисту спеціальної аварійно-рятувальної частини та мобільно-оперативна група 2-го державного пожежно-рятувального загону", – повідомляє прес-служба Головного управління ДСНС України в Тернопільській області.

Рятувальники оперативно ліквідували пожежу та вжили заходів, аби зменшити небезпеку наслідків витоку соляної кислоти. Зазначається, що це одна їз найбільш їдких рідин, що використовуються в різних галузях промисловості.

"Відділенням радіаційної та хімічної розвідки проведене відкачування кислоти з пошкодженої місткості та подальша її нейтралізація. Загрози для людей немає", – наголосили в ДСНС.













Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні