Лукашенко дуже наляканий: що сталося

2
Лукашенко дуже наляканий: що сталося
Самопроголошений президент Алєксандр Лукашенко побоюється втратити владу в Білорусі. У нього є реальний страх щодо можливої конфронтації із бійцями з полку імені Кастуся Калиновського.

Про це розповів головний редактор "Єврорадіо" (Білорусь) Павло Свердлов, пише 24 канал.

За його словами, Лукашенко ледь чи не публічно заявляв, що в Білорусі його підтримує близько 80% населення. А за решту 20% він ще може позмагатися.

Кого боїться Лукашенко
Як наголосив Свердлов, Лукашенко переконаний, що основна частина людей, які повністю проти нього, перебуває за кордоном – у Литві, Польщі, Україні тощо. І він особливо боїться бійців з полку Калиновського.

"Я впевнений, що він серйозно розглядає можливість, що вони спробують зайти в Білорусь і щось зробити. Здавалося б, а чого б йому турбуватися, якщо його "підтримують" аж 80% людей всередині країни?", – зауважив Свердлов.

Зрозуміло, що цифра в 80% підтримки Лукашенка – абсолютна маячня. Ймовірно, диктатор це припускає та готується до будь-яких можливих для себе загроз. Тому зараз в Білорусі постійно навчають військових та проводять підготовку для так званої тероборони.

Також саме з цих причин там почали активно нагнітати тему про ядерну зброю в Білорусі. Лукашенко думає, що може стати недоторканним.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нiкого він не боїться
Відповісти
Нiкого він не боїться
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні