У Волинську область завезли цигарки з Білорусі. ФОТО

0
У Волинську область завезли цигарки з Білорусі. ФОТО
На Волинь завезли цигарки, які виробили в Білорусі. Вони вже потрапили на прилавки магазинів.

Про це повідомив голова комітету Ради з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев.

«Цигарки ФЭСТ - продукт виробництва Білорусі, який потрапив на прилавки магазинів Волинської області, минаючи заміновані поля та лінії оборони на кордоні. В мінливому сучасному світі є щось стале, непорушне, вічне - як калюжа, що пересихає на сільській дорозі лише на години, а потім, керуючись генетичною памʼяттю, відновлюється знову. І це вічне - це канали контрабанди, які існують і відновлюються попри все, навіть війну. І люди, які у війну з цих каналів «заробляють». Невідомо що ще, крім цигарок ФЭСТ, потрапляє через ці канали в країну», - написав він у телеграмі.

Через це Данило Гетманцев звернувся до СБУ, Нацполіції та БЕБ з вимогою негайно припинити протиправну діяльність та притягнути винних до відповідальності.

До слова, імпорт товарів з країни-агресорки заборонено на законодавчому рівні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні