У Білорусі заявили, що Пригожин погодився зупинити рух колон на москву

0
У Білорусі заявили, що Пригожин погодився зупинити рух колон на москву
Увечері 24 червня в пресслужбі самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка заявили про досягнуту домовленість із ватажком ПВК "Вагнер" зупинити рух його найманців на території Росії.

Про це повідомляє наближений до пресслужби білоруського диктатора Telegram-канал "Пул Первого", передає ТСН.

"Переговори тривали протягом дня. Внаслідок чого дійшли домовленостей про неприпустимість розв'язування кривавої бійні на території Росії. Євген Пригожин прийняв пропозицію Президента Білорусі Олександра Лукашенка", - йдеться у повідомленні.

У домовленості нібито йдеться про "зупинення руху озброєних осіб компанії Вагнер на території Росії та подальші кроки щодо деескалації напруги".

"На даний момент на столі абсолютно вигідний і прийнятний варіант розв'язання ситуації, з гарантіями безпеки для бійців ПВК Вагнер", - йдеться у повідомленні.

У пресслужбі Лукашенка додали, що переговори з Євгеном Пригожиним він проводив після того, як сьогодні вранці президент держави-агресорки Володимир Путін поінформував його “про ситуацію на півдні Росії із приватною військовою компанією Вагнер”. Переговори відбулися "за погодженням" Путіна.

Невдовзі ватажок “вагнерівців” підтвердив, що розвертає свої колони, які рухалися на Москву, та відправляє їх у зворотному напрямку - до польових таборів, “згідно з планом”.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні