Що буде з вашим організмом, якщо щодня пити розсіл з огірків

0
Що буде з вашим організмом, якщо щодня пити розсіл з огірків
Деякі з вас можуть здригнутися від думки про те, щоб пити розсіл з банки з огірками. Однак ті, хто його куштував, знають, що це не лише смачно, а й дуже корисно. Огірки в процесі бродіння змінюють свій хімічний склад, завдяки сквашуванню вони отримують багато молочної кислоти, що впливає на наш організм, а також безліч вітамінів та мікроелементів.

Огірковий розсіл дуже корисний і його слід пити регулярно, пише польський ресурс Przyslijprzepi, передає Styler.

Переваги розсолу
Сквашування - чудовий спосіб продовжити термін зберігання овочів. Солоні огірки також славляться своїми оздоровчими властивостями, тому їсти їх варто якнайчастіше.

Відмінна новина полягає в тому, що вживати можна не тільки овочі, а й сік, що виходить у процесі бродіння.

Вода із солоних огірків багата на вітамін С і її регулярне вживання зміцнює наш імунітет, що особливо важливо восени та взимку, коли організм ослаблений.

Крім того, в розсолі є вітамін А, вітаміни групи В та вітамін Е, а також магній, натрій, цинк, фосфор, калій та кальцій.

Також там містяться молочнокислі бактерії, що регулюють роботу травного тракту. Регулярне вживання розсолу (1 склянка на день) позитивно впливає на:

шкіру та нігті
травлення
схуднення
Соління також рекомендуються людям, які страждають на похмілля. Розсіл з-під квашених огірків містить вітаміни та мікроелементи, які в результаті вживання великої кількості алкоголю вимиваються з організму, а їх недолік викликає неприємні відчуття.

Кому не можна пити розсіл
Обережності слід дотримуватись людям з підвищеним артеріальним тиском та захворюваннями нирок. У квашених огірках міститься багато натрію, а це небажано при перелічених вище захворюваннях.

Також людям з виразковою хворобою краще не їсти квашені огірки та не пити розсіл.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні