Які речі заборонено позичати

0
Які речі заборонено позичати
Є речі, що мають особливе значення, тому їх не можна викидати з дому, а є предмети, які категорично не можна позичати навіть близьким людям, якщо не хочете накликати фінансових труднощів та інших негараздів. Тому перш ніж проявити шляхетність, добре подумайте.

Про це пише Телеграф.

Хліб та сіль
Згідно з народними прикметами, хліб є символом достатку, тому бажано, щоб він завжди був у домі. Але нікому не можна позичати останній шматочок продукту, тому що це може призвести до проблем із фінансами. Більше того, будь-які хлібобулочні вироби не можна передавати через поріг. Що стосується солі, то у неї потужна енергетика і даючи її в борг ви можете притягнути чужі негаразди у своє житло, особисте життя та робочу сферу.

Одяг
Мабуть, кожен знає, що одяг, якщо його часто носити, накопичує енергетику людини. Позичити комусь свою річ можна лише у тому випадку, якщо ви впевнені у добрих намірах людини. Але найкраще, якщо відмовити другові чи знайомому незручно, просіть за річ кілька купюр чи монет – це прибере негатив.

Посуд
Посуд також заряджається енергією будинку, де його постійно використовують, тому віддаючи комусь сковорідку чи каструлю, ви ризикуєте віддати щось позитивне, а натомість притягнути невдачі. У таких випадках можна або відмовити у проханні, або попросити трохи грошей, або просто подарувати річ.

Віник
Не позичайте нікому віник, бо це викличе проблеми з фінансами, адже цей предмет, за прикметами, є потужним інструментом для очищення енергетики. Якщо віддасте його комусь, хай і на якийсь час, то будинок втратить захист.

Прикраси
У цей список потрапили і прикраси, які також заряджаються енергією носія. Одягнувши сережки або браслет іншої людини, можна залучити проблеми та невдачі. Особливо якщо ця прикраса зроблена зі срібла, місячного каменю або алмазу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні