Кримський міст повністю перекрили: що сталося. ВІДЕО

0
Кримський міст повністю перекрили: що сталося. ВІДЕО
Рух на Кримському мосту 9 липня повністю перекритий. Окупаційна влада пояснює це спробою України вдарити по ньому ракетою в районі Керчі.

Про це пише Обозреватель.

Гауляйтер тимчасово окупованого Криму Сергій Аксьонов запевняє, що ракету нібито збили російські ППО, тим часом у мережі з'явилися відео з окупованого півострова.

"Рух Кримським мостом тимчасово зупинено в обидві сторони. За інформацією російських Telegram-каналів, це пов'язано зі спробою ЗСУ атакувати його частину в районі Керчі", – повідомляє паблік.

Призначений Москвою гауляйтер Криму Сергій Аксьонов звично поспішив розхвалити російську ППО та запевнити, що ракету, якою Україна нібито намагалася поцілити по півострову, було успішно перехоплено.

Однак вже за кілька хвилин після заяви Аксьонова у мережі повідомили про перекриття руху через Керченський міст та почали з'являтися цікаві відео.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні