Три знаки Зодіаку, на яких чекають зміни в сімейному житті

0
Три знаки Зодіаку, на яких чекають зміни в сімейному житті
Представників деяких знаків Зодіаку чекає справжня романтика, інших – великі зміни у сімейному житті.

Про це пише Апостроф.

Овен
17 липня Молодий місяць пройде в будинку Овнів 4 будинку сім'ї та нерухомості. Це може означати зміну місця проживання, купівлю квартири або появу нових членів сім'ї. Зірки обіцяють великі зміни у сімейному житті.

Терези
Повний місяць у 4 будинку гороскопа цього місяця покаже результати думок та дій, пов'язаних зі справами сімейними. Можуть постати питання про місце проживання та нерухомості. Принесе результати минулих дій та розкриття сімейних питань удома.

Козеріг
18 липня кармічні вузли змінюють знак і входять на 1,5 року, до січня 2025 року до 4 будинку та 10 будинку відповідно. У центрі уваги опиняться нерухомість, місце проживання сім'ї, переїзд, покупка нового житла. Може змінитися склад сім'ї: на світ з'являться діти, чи хтось із дітей переїде. Другий кармічний вузл програє питання роботи, статусу. Є висока ймовірність зміни роботи.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні