У ДТП на трасі загинув військовий та його родина. ФОТО

0
У ДТП на трасі загинув військовий та його родина. ФОТО
За вчинення ДТП із загибеллю військового з сім’єю до 8 років за ґратами засуджено водія мікроавтобуса зі Львова.

Про це повідомляють у Офісі Генпрокурора, пише Рівне Медіа.

Під час судового розгляду встановлено та доведено, що 16 липня 2022 року на трасі «Житомир – Чернівці» житель Львова, керуючи мікроавтобусом, порушив правила безпеки дорожнього руху, виїхав із другорядної дороги на головну, не надав перевагу у русі легковику. Це призвело до зіткнення транспортних засобів.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди тілесні ушкодження отримав 19-річний водій легковика. Четверо його пасажирів – 45-річний військовослужбовець з села Клішківці Дністровського району Чернівецької області, його дружина та діти загинули на місці.

Ювенальні прокурори Чернівецької обласної прокуратури підтримали обвинувачення стосовно громадянина, який вчинив смертельну автопригоду із чотирма загиблими (ч. 3 ст. 286 КК України).

Чоловіка засуджено до 8 років позбавлення волі з позбавлення права керувати транспортними засобами на строк 3 роки.

За скоєне правопорушення сторона обвинувачення просила призначити підсудному покарання у виді 10 років позбавлення волі. Наразі прокурори ознайомлюються з ухваленим вироком, буде прийнято рішення щодо його оскарження.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні