Чоловік з мисливської рушниці прострелив знайомому статевий орган

0
Чоловік з мисливської рушниці прострелив знайомому статевий орган
У Черкаській області під час застілля двоє чоловіків посварились та почали стріляти один в одного. Тоді підозрюваний з мисливської рушниці прострелив своєму другу статевий орган.

Про це йдеться у вироку Шполянського районного суду Черкаської області, пише ТСН.

За даними суду, конфлікт між друзями стався у липні 2022 року. Тоді під час застілля між чоловіками стався конфлікт. Підозрюваний пішов додому, приніс свою рушницю та вистрелив потерпілому в пах. У чоловіка діагностували вогнепальне поранення м`яких тканин лобка, 1/3 правого бедра, 1/3 правої гомілки і правої стопи.

Підозрюваний провину заперечив та заявив, що він не пам'ятає моменту нападу. Потерпілий ж розповів, що підозрюваний прийшов до нього в гості, між ними стався конфлікт і він прогнав друга. Той, погрожуючи його вбити, через певний час повернувся із мисливською рушницею. Нападник поцілив потерпілому в пах. Тоді чоловік почав відстрілюватись, оскільки побоявся, що друг його вб'є. Потерпілого та підозрюваного госпіталізували, їх врятували.

Суд визнав підозрюваного винним за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 КК України та засудив до 5 років позбавлення волі, замінивши цей термін на три роки іспитового.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні