ЗСУ попереджають українців про високий рівень ракетної небезпеки

0
ЗСУ попереджають українців про високий рівень ракетної небезпеки
У Чорному морі відбулась ротація ракетоносіїв. На бойове чергування вийшов малий ракетний корабель, спорядження якого до вісім «Калібрів».

Про це повідомляє пресцентр ОК «Південь».

Як зазначається, підводний човен, що випустив вночі всі «Калібри», заведений в пункт базування. На бойове чергування вийшов малий ракетний корабель, спорядження якого до восьми «Калібрів».

«Рівень ракетної небезпеки залишається надзвичайно високим. Нагадуємо, ворог атакує не тільки вночі. Днями він вдався до потужної атаки інфраструктури регіону і серед дня. Будьте пильними і свідомими, не нехтуйте власною безпекою і переходьте в укриття. Під час тривоги не допомагайте ворогу і не женіться за хайпом, не поспішайте оприлюднювати результати влучань та не висвітлюйте бойову роботу Сил оборони», – додали в ОК «Південь».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні