У дворі будинку чоловік розстріляв компанію, яка йому заважала: є пораненені

0
У дворі будинку чоловік розстріляв компанію, яка йому заважала: є пораненені
В Одесі чоловік влаштував стрілянину і поранив кількох людей через шум поруч з його будинком.

Про це пише УНІАН.

Подія сталася у ніч з 23 на 24 липня на вулиці Макаренка. Компанія чоловіків віком 26, 31 та 42 років перебувала у гостях одного із мешканців приватного будинку. За даними поліції, вони проводила час в альтанці, розташованій на території загального користування, де поводилися галасно.

"Обурений нібито гучною поведінкою відпочиваючих, 55-річний житель іншої частини цього ж будинку вийшов до них з пістолетом та розпочав сваритися. Словесна перепалка супроводжувалась грубою нецензурною лайкою", - розповіли правоохоронці.

У розпал конфлікту чоловік почав стріляти у бік опонентів, поранивши двох в область голені та стегна. Потім зловмисник викинув зброю у квітник, а сам втік додому. Поранені звернулися по медичну допомогу, а сусіди повідомили про стрілянину у поліцію.

Підозрюваного затримали патрульні, пізніше слідчі вилучили з місця події незареєстрований бойовий пістолет та гільзи. Крім того, під час невідкладного обшуку за місцем мешкання фігуранта знайшли набої до цього пістолета. Вилучене спрямували на експертизу. За її висновками будуть вирішувати питання щодо повідомлення чоловіку про підозру у незаконному поводженні зі зброєю та бойовими припасами.

Наразі йому інкримінують зухвале хуліганство із застосуванням зброї (ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України). Чоловіку загрожує до семи років тюрми. Наразі він в ізоляторі тимчасового тримання.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні