Лукашенко і Пригожин можуть об'єднатись та нанести «удар в спину» путіну

0
Лукашенко і Пригожин можуть об'єднатись та нанести «удар в спину» путіну
Російський диктатор Володимир Путін може отримати "удар в спину" - псевдопрезидент Білорусі Олександр Лукашенко здатен стати союзником членів приватної військової компанії "Вагнер" на чолі з Євгеном Пригожиним у поході на Москву з білоруської території.

Про це пише УНІАН.

Лукашенко може згадати, що колись мав шанси на те, щоб стати президентом РФ, розповів соціолог і журналіст Ігор Яковенко в ефірі програми "Аргумент".

"Я думаю швидше вони ("вагнерівці" - Ред.) почекають на момент, коли в Росії розпочнеться смута, і Пригожин може повторити похід на Москву з боку Білорусі...", - заявив експерт.

Співрозмовник додав, що у 90-х роках Лукашенко "серйозно розглядав можливість перетворення себе на президента Росії". "Ця ідея розглядалася серйозно, у нього були союзники, тому що він тоді виглядав як молодий, енергійний, досить харизматичний лідер. І, в принципі, комуністи його розглядали як кандидатуру для того, щоб обиратися президентом Росії", - сказав Яковенко.

Соціолог зазначив, що у нульові роки ця ідея вже була абсурдною. "...але зараз ось, коли Путін явно ослаб, явно вже не той, то Лукашенко цілком може згадати про те, що він колись мав якісь шанси, мав підтримку в Росії. Ну а за наявності такої, так би мовити, ланцюгової собаки, як ПВК "Вагнер"..., я впевнений, що ці думки відвідують зараз голову Лукашенка...", - вважає журналіст.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні