Мігранти з Білорусі закидали польських прикордонників петардами та камінням

0
Мігранти з Білорусі закидали польських прикордонників петардами та камінням
Мігранти зі сторони Білорусі 2 серпня використали проти польського патруля не лише каміння, а й петарди.

Про це йдеться у зведенні Прикордонної охорони Польщі, передає Главком.

«На ділянці застави у Дубичах Церкевних польські патрулі були закидані камінням та петардами після того, як запобігли спробі переходу через кордон групою з 20 осіб. У цей район направлено спецавтомобіль TUR», – йдеться в повідомленні.

TUR – це легкий бронеавтомобіль, який використовується контртерористичними підрозділами польської поліції. Минулого місяця вони були спрямовані на посилення у прикордонні регіони.
Загалом за 2 серпня польський кордон намагалися порушити 86 мігрантів. Це значно менше, ніж протягом останнього тижня, коли щоденна кількість порушників вагалася на рівні близько 200 осіб.

На кордоні Литви та Латвії вчора також було зареєстровано менше за спроби порушень. Литовські прикордонники повідомили про чотирьох мігрантів, латвійські – про 15.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні