З Білорусі полетіли майже всі літаки рф

0
З Білорусі полетіли майже всі літаки рф
З Білорусі полетіли 10 військовиз гелікоптерів РФ. Група злетіла з аеродрому "Мачулищі" вранці 5 серпня.

Про це повідомляє "Беларускі Гаюн".

До складу групи увійшли 4 Мі-8 та 6 Мі-24 на приблизно 20 членів екіпажів. Гелікоптери полетіли у східному/південно-східному напрямку і пізніше були помічені над Могильовською областю у напрямку кордону з РФ, який надалі перетнули.

Більшість гелікоптерів провела в Білорусі 209 днів (з 08 січня 2023 року). Пізніше всі 10 гелікоптерів приземлилися на аеродромі "Сеща" (Брянська область).

Авіаційне угруповання РФ у Білорусі значно поменшало. За даними "Гаюна", до сьогодні в РБ було щонайменше 11 вертольотів РФ. Тепер, мабуть, залишився один.

Крім того, за час перебування в Білорусі ця група гелікоптерів втратила одну з одиниць своєї техніки - у червні під Івацевичами розбився гелікоптер Мі-24 ВКС РФ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні