За тиждень до гри трагічно загинув 18-річний український боксер. ФОТО

0
За тиждень до гри трагічно загинув 18-річний український боксер. ФОТО
18-річний український боксер Микита Бабіч трагічно загинув за тиждень до того, як мав дебютувати на професійному рингу. Спортсмен мав стати одним із учасників шоу промоутерської компанії Top Boxing Generation, яке заплановано на 12 серпня у Броварах.

Про це інформує популярний портал Luckypunch.net.

За його даними, у суботу, 5 серпня, Бабіч відпочивав у селі Пухівка Броварського району Київської області. Разом із друзями він поїхав туди купатися на місцевому озері. Під час плавання спортсмена раптово схопила судома, через що він не зміг утриматися на воді та потонув. Тіло боксера було виявлено у понеділок, 7 серпня.

18-річний Бабіч був вихованцем тренера Арсена Бабаяна та займався у клубі "Світ боксу". 12 серпня він мав побитися із ще одним дебютантом професійного боксу Михайлом Хайнутдіновим. Зазначимо, що шоу Top Boxing Generation стане першою міжнародною боксерською подією в Україні з моменту повномасштабного вторгнення Росії до нашої країни.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні