У селі на сміттєзвалищі у чоловіка в руках вибухнув невідомий предмет

0
У селі на сміттєзвалищі у чоловіка в руках вибухнув невідомий предмет
На Буковині у руках чоловіка вибухнув невідомий предмет. Інцидент трапився вчора, 8 серпня, в селі Ржавинці Чернівецького району. За цим фактом правоохоронці розпочали кримінальне провадження.

Про це повідомляє поліція Чернівецької області.

Вчора о 20:05 до поліції надійшло повідомлення від медиків про госпіталізацію 63-річного жителя села Ржавинці з травмами руки внаслідок вибуху невідомого предмету.

Для з’ясування обставин на місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група відділення поліції №3 (м. Заставна) ЧРУП. Попередньо правоохоронці встановили, що у потерпілого в руках вибухнув невідомий предмет, який він знайшов на місцевому сміттєзвалищі. Наразі буковинець перебуває в лікарні.

Поліцейські проводять слідчі дії, опитують свідків та очевидців події. Призначено низку експертиз.

Слідчі поліції внесли відомості про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками статті 128 (Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні