У підвалі приватного будинку знайшли тіла чотирьох людей. ФОТО

0
У підвалі приватного будинку знайшли тіла чотирьох людей. ФОТО
У середу, 9 серпня, у селі Повітно Городоцької громади на Львівщині у підвалі приватного будинку загинули четверо людей. Попередньо відомо, що люди отруїлись газами від гниття картоплі.

Про це повідомили у ДСНС Львівщини.

Інцидент трапився увечері близько 19:45. У підвальному приміщенні двохповерхового житлового будинку знайшли мертвими чотирьох людей – 67, 71, 45 та 52 роки.

«Прибувши до місця події, з’ясувалось, що четверо людей зайшли в підвальне приміщення будинку, де зберігалась картопля. Люди, ймовірно, втратили свідомість через вдихання небезпечних газів», – повідомили в ДСНС.

Рятувальники в засобах індивідуального захисту органів дихання витягували тіла загиблих, також проводили обстеження першого, другого поверхів житлового будинку та горища.

За даними рятувальників, така висока концентрація газів, ймовірно, могла виникнути через процес гниття картоплі, яка була в підвальному приміщенні. Під час розкладу органічних матеріалів, таких як картопля, виникають різні хімічні реакції, які можуть виділяти небезпечні гази.

Причини та обставини трагедії встановлюють правоохоронці.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні