Під час відпочинку офіцер ЗСУ вбив військового

0
Під час відпочинку офіцер ЗСУ вбив військового
У Дніпрі старшого лейтенанта механізованого батальйону Олександра Жовмера засудили до позбавлення волі за вбивство іншого військовослужбовця.

Про це пише 368.media.

За версією слідства, у грудні 2021 року старший лейтенант разом з іншим офіцером, а також двома громадянками відпочивали у квартирі. Загиблий сидів на дивані та до нього підсіла жінка, яку він обійняв рукою. Жовмер, котрий перебував у інтимних стосунках з нею, вирішив вбити військовослужбовця.

Офіцер сходив на кухню, де на столі взяв великий кухонний ніж та повернувся до спальної кімнати. Далі він двічі вдарив загиблого в область лівої бічної поверхні грудної клітини та спини зліва. Доводячи свій злочинний умисел до кінця,Жовмер сперся на чоловіка, від чого той опинився у положенні лежачи на дивані, на спині. Сидячи над потерпілим, старший лейтенант змінив положення ножа у зворотній хват (лезом до низу) та наніс товаришу 14 послідовних ударів вістрям леза ножа в область його грудної клітини та живота, правого ліктьового суглобу. Чоловік отримав поранення, що були несумісні з життям.

Допитаний у судовому засіданні обвинувачений  свою вину у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 КК України визнав повністю. Обставини викладені в обвинувальному акті підтвердив. Суду пояснив, що вбив потерпілого через виниклий конфлікт. Чоловіка засудили до 7,5 років позбавлення волі. Він знаходиться у СІЗО з 14 грудня 2021 року.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні