Лукашенко розповів, звідки росіяни наступали на Україну 24 лютого

0
Лукашенко розповів, звідки росіяни наступали на Україну 24 лютого
Набули розголосу слова президента Олександра Лукашенка, який визнав факт входження в Україну російських окупантів з території Білорусі.

Про це пише 24 канал.

У четвер, 17 серпня, вийшло інтерв'ю самопроголошеного президента Білорусі Алєксандра Лукашенка зрадниці України, псевдожурналісті Діані Панченко. У ньому він наговорив чимало нісенітниць, однак, вочевидь, аби не мати вигляд абсолютного клоуна, не став сперечатися з беззаперечними фактами.

"Вбивча правда" від Лукашенка
Так, деякі диктатури настільки глибокі у своєму запереченні реальності, що навіть краплина правди може викликати ажіотаж. Зокрема, визнання Лукашенком факту, що росіяни йшли на Україну також з Білорусі, стало інформаційним приводом для багатьох ЗМІ.

Хоча це не потребувало підтвердження від перших хвилин повномасштабного вторгнення 24 лютого 2022 року, коли стало відомо, що російські окупанти йдуть "брати Київ за три дні".

"Так, з території Білорусі окремі частини (Збройних сил Росії) перетнули кордон України", – констатував Лукашенко в інтерв'ю.

Власне, на цьому "правда" закінчилась. На запитання, чому загарбники почали вторгнення з півночі, він відповідати не став. Сказав, що потрібно адресувати це запитання до Президента України Володимира Зеленського. Скоріш за все, для Лукашенка це було б дуже сильне приниження – визнати, що він став інструментом в руках Владіміра Путіна.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні